• Egy tökéletes hely arra, hogy csodás emlékek szülessenek! A Singer Rendezvényház és Konferenciaterem a családi események, a nagy lépések, és a fontos pillanatok megélésének tökéletes helyszíne. Elhelyezkedése és kiváló színvonala segít hozzájárulni a legkülönfélébb zártkörű rendezvények lebonyolításához.
  • 1

A Singer Rendezvényház és Konferenciaterem azon célból jött létre, hogy Sárospatak és vonzáskörzetében egy igényes termet alakítsunk ki különféle rendezvények lebonyolításához.

Színvonalas kivitelezés, központi elhelyezkedés, történelmi múltú város, festői környezet, ezek mind adottak, mi pedig mindezek mellett megvalósítottunk egy nagyszerű ötletet, amiben reményeink szerint nagy örömüket lelik majd. Hiszen minden fontos eseményt meg kell ünnepelni az életünk során, legyen az születésnap, házasság, keresztelő, munkahelyi siker, vagy épp iskolai ballagás. Ezen fontos eseményeknek adunk mi egy gyönyörű helyszínt, baráti áron, hogy minél önfeledtebben szórakozhassanak!

Reméljük minél hamarabb találkozunk!

A teljes történet

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • 1

Egy kis "Friss"

2015. utolsó estéjén, szilveszterezz velünk és lépjünk át együtt az újesztendőbe! Sárospatak szívében sok szeretettel várunk a Singer Rendezvényház és Konferenciaterem saját rendezésű, szilveszteri buliján. Színvonalas helyszín, nagyszerű fellépők, fantasztikus programok, igényes vacsora, pezsgős koccintás, és persze remek hangulat várja a kedves vendégeket.


Program:
19:00 Érkezés
20:00 Svédasztalos vacsora
21:00 Erdei Sándor (ROKKER ZSOLTTI) humorista szilveszteri műsora
22:00 DOPPING együttes
00:00 Tűzijáték, koccintás
00:15 Singer DJ

Jegyek kaphatóak, elővételben, Sárospatak, Kossuth u. 36. szám alatt, november 30-tól, december 23-ig, minden hétköznap 09:00-16:00-ig, vagy szilveszter estéjén, a helyszínen.
Jegyár elővételben: 5000.- forint, helyszínen: 6000.- forint

Érdeklődni lehet a 06 20 277 16 58-as telefonszámon, vagy keressetek minket a Facebookon!

SZILVESZTEREZZ VELÜNK!

Singer R&K

Nyitási akciónk